Elbiltest: Disse to elbilene koster under 300 000 kroner – Hvem er den beste kjøpet?

From Norsk elbilforening.

I denne spennende elbiltesten tar vi en nærmere titt på to rimelige elbiler som er tilgjengelige for under 300 000 kroner: Nissan LEAF og MG4 Standard (med den minste batteripakken). Vi har satt som krav at begge bilene skal kunne kjøpes til denne prisen uten ekstrautstyr.

Vi utforsker brukeropplevelsen, ladefarten, rekkevidden, og hvordan bilene fungerer som familiebiler. LEAF er spesielt prisgunstig, med en startpris på 200 000 kroner. Vi ser på hvordan disse elbilene presterer og om de gir deg god valuta for pengene.

Begge bilene har enkelte begrensninger, som fravær av varmepumpe og enkle interiørløsninger. Men de gir også noen overraskende fordeler, som god plass og muligheten til å trekke tilhenger i MG4.

Vi tester også ladefarten, der MG4 viser seg å ha en betydelig fordel med sin moderne batteriteknologi. Sammenligner vi ladekurvene, ser vi at LEAF sakker litt akterut.

Avslutningsvis konkluderer vi hvilken av de to elbilene som er det beste kjøpet i denne prisklassen og hvilken som passer best for forskjellige behov. Dette er en grundig gjennomgang av to rimelige elbilalternativer, og vi håper denne testen vil hjelpe deg med å ta en informert beslutning når du vurderer en elbil i prisklassen under 300 000 kroner.

Gjør som 120 000 andre elbilister: Bli medlem i Norsk elbilforening! Med Norsk elbilforenings ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og kunnskapsrike medlemsservice, står du tryggere. Som medlem blir du en del av et fellesskap som jobber for å opprettholde elbilfordelene og kjemper for utslippsfri veitrafikk.

BLI MEDLEM I DAG! https://elbil.no/medlemskap/

Husk å følge oss på: Facebook: https://www.facebook.com/Elbilforeningen
Instagram: @elbilforeningen

Film og klipp: Jamieson Pothec
Musikk: Epidemic Sound