Takk for et elektrisk 2023! Dette har vi fått til

From Norsk elbilforening.

🔌 Tusen takk for et fantastisk elektrisk år! Det er takket være deg som medlem i Elbilforeningen at vi er verdensledende på elbil. Fra å dra på elbilferie til å veilede nye elbilister på ladestasjonen og til og med påvirke borettslaget ditt til å installere ladeanlegg – dere har bidratt til at verden ser til Norge for inspirasjon.

Som medlem av Elbilforeningen har du vært med på å gjøre Norge ledende innen elbiler. Sammen med våre 120 000 medlemmer har vi sikret viktige gjennomslag i 2023.

🔌 Vi har presset gjennom enklere lading, med påbud om kortbetaling på alle hurtigladere innen 2026, inkludert eksisterende ladere.

🔌 I 2024 vil elbiler fortsatt være momsfrie under 500 000 kroner, samtidig som nye forurensende biler får økte avgifter. Dette styrker vår tro på å nå målet om at alle nye biler skal være utslippsfrie innen 2025.

🔌 En betydningsfull klimaseier ble oppnådd med målet om at alle nye lastebiler skal være nullutslipp eller gå på biogass innen 2030.

Vi takker våre eksisterende medlemmer for støtten, og ønsker velkommen til alle nye medlemmer – både privatpersoner og bedrifter. Sammen skal vi fortsette å oppnå store ting også i 2024!

Ønsker dere alle en riktig god jul og ser frem til et enda mer elektrisk 2024! ⚡🎄

#Elbilforeningen #Elektrisk2023 #Elbilsuksess #UtslippsfrieBiler #Klimaseier #Ladeinfrastruktur #NorskElbilrevolusjon #GrønnTransport #Medlemskap #BærekraftigMobilitet #GodJul

Gjør som 120 000 andre elbilister: Bli medlem i Norsk elbilforening! Med Norsk elbilforenings ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og kunnskapsrike medlemsservice, står du tryggere. Som medlem blir du en del av et fellesskap som jobber for å opprettholde elbilfordelene og kjemper for utslippsfri veitrafikk.

BLI MEDLEM I DAG! https://elbil.no/medlemskap/

Husk å følge oss på: Facebook: https://www.facebook.com/Elbilforeningen
Instagram: @elbilforeningen

Film og klipp: Jamieson Pothecary
Lastebil-klipp: MAN Buss and Truck
Musikk: Epidemic Sound